PRIVATE FORLØB

Counselling hos mig

Som din professionelle coach og counselor  

Jeg benytter åbne, nysgerrige og undrende spørgsmål, som udfordrer din nuværende opfattelse af virkeligheden, så du i sidste ende er bedre rustet til at træffe din beslutning. For jeg ikke har et egentligt tilhørsforhold til dig, kan jeg ofte stille de "svære" spørgsmål, som personer tættere på dig måske ikke har lyst til at stille dig - eller fortælle dig, selvom det ofte er lige præcis den type spørgsmål, der rykker dig til nye højder.

Hvorfor benytte en ekstern coach?

Det korte svar er simpelthen, at en ekstern coach er neutral, uafhængig og fortrolig. I modsætning til, at man benytter en person tæt på sig selv, så som chefen, kollegaen, ægtefællen eller en god ven, så er jeg en professionel ufarvet samtalepartner, der "ikke har noget i klemme", og skaber et reflekterende og åbne rum der kan være brug for, når man er udfordret og har brug for at finde svar på spørgsmål, man måske knap nok kender - endnu.

Hvilke counselling metoder benytter jeg mig af?

Coaching

I et coachingforløb arbejder vi med målsætninger og effektive planer, som motiverer dig og sikrer, at du får indfriet dine mål, ønsker og drømme. 

Hypnose

Hypnose bruges til at ændre på dårlige mønstre og vaner. Under hypnosen bliver dine oplevelser, erindringer og minder mere skarpe og tydelige, således at du kan arbejde med dem.

Kontakt mig

Copyright © 2019 by Philip Jones Counselling

+45 53 70 37 87   |   philip@philipjones.dk  |  Syrenvej 2, 3400 Hillerød