Copyright © 2019 by Philip Jones Counselling

+45 53 70 37 87   |   philip@philipjones.dk  |  Syrenvej 2, 3400 Hillerød

NLP UDDANNELSEN

Styrk dine evner indenfor samarbejde og kommunikation, coaching, relationer, selvforståelse, ledelse og selvledelse

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er opdelt i 4 undervisningsmoduler á 3 dage. Imellem de 4 moduler arbejder deltagerne videre med opgaver og træning. Der ydes supervison og sparring under hele uddannelsesforløbet. 

"NLP" betyder Neuro Lingvistisk Programmering og er unik fordi den har en særligt opbygget tilgang til forandring, som ikke findes andre steder. Den prioriterer hvordan vi mennesker tænker det vi gør, og hvordan vi gør dét, vi gør, når vi opnår succes med det vi beskæftiger os med. Når man lærer hvordan man skaber de tanker man får, og den adfærd man udviser, er det nemmere at forandre uønskede mønstre til nogle mere hensigtsmæssige. Dette gælder både individuelle personer, grupper/teams, organisationer og virksomheder. NLP uddannelsen giver et fundamentalt indblik i hvordan vi mennesker strukturerer vores indre verden, som derefter fører til vores handlinger. Værktøjerne du tilegner dig på NLP uddannelsen, klæder dig på til at ændre de bagvedliggende "hvordan"-strukturer således, at tanker og adfærd kan ændres - både hos dig selv, men også hos andre. Du styrker dine evner indenfor samarbejde og kommunikation, coaching, relationer, selvforståelse, ledelse og selvledelse.

Uddannelsen er opdelt i 4 undervisningsmoduler á 3 dage. Imellem de 4 moduler arbejder deltagerne videre med opgaver og træning. Der ydes supervison under hele uddannelsesforløbet. 

Vil du høre mere?